A 3-in-platform

A new platform

Humbee is een platform waar alleen duurzame restaurants op kunnen komen. Met ons platform krijg je een reserveermodule en/of een bestelmodule. Hierdoor kan de consument via de widget (op de website van het restaurant) of via de Humbee app een tafel reserveren en/of een bestelling rechtstreeks bij het restaurant plaatsen.

Om in één keer volledig duurzaam te zijn is heel ingewikkeld. Daarom zullen er restaurants zijn die al verder in het verduurzamen zijn dan anderen, wat wij meten met onze duurzaamheidschecklist. Om dat tot uiting te brengen naar de consument, geven wij restaurants een duurzaamheidsrating door middel van één tot vijf ’Groene Humbee’s uit te delen.

 Dat betekent dat de consument niet alleen op eten of reviews kan zoeken, maar ook in de mate van duurzaamheid van een restaurant. Dit hebben wij gedaan om de restaurants die al verder zijn in hun verduurzaming, dus al meer geïnvesteerd hebben, makkelijker door een consument te laten vinden.

Humbee's mission

Humbee’s missie is om de restaurantsector in Nederland duurzamer te maken door milieu- en sociaal bewuste restaurants en consumenten met elkaar te verbinden, en restaurants te voorzien van:

Dynamische duurzaamheidseducatie

Het te belonen voor hoe duurzaam ze zijn

Wij geven prioriteit aan het verminderen van voedselverspilling en het teruggeven aan lokale gemeenschappen door gebruik te maken van overschotten die anders zouden worden verspild, om voedselonzekerheid te bestrijden.

Values

Humbee is built on several values:

Enough is enough

Earning money is always allowed, but it should not be at the expense of your partners.

Sharing is appreciating

If we have earned a certain amount of revenue, we will reduce our tariffs for our (sustainable) partners

Sustainability

We stimulate, train and coach our partners to become more sustainable. We would love to leave a beautiful world behind for the coming generations.

Meet our team

Ference Feenstra

Nuria Spijker

Floris Roosenburg

Margeaux Rosier

Chief Bee

Founder

Chief Sustainability

Officer

Chief Commercial

Founder

Marketing

and Communication

“Onze visie met betrekking tot ondernemen gaat over stakeholders value in plaats van shareholders value. Wij nemen alle belangen mee van alle partijen die bij Humbee betrokken zijn (restaurants, consumenten, werknemers, milieu etc.)”

Ference Feenstra

Already became hungry?

Download the app quickly and let us serve you!